Service en special care

Maak een afspraak buiten de openingsuren

Is het voor u niet mogelijk om naar onze winkels te komen? Wij bieden ook de mogelijkheid om onze klanten thuis de nodige service te verlenen. 

Bent u niet in de mogelijkheid om tijdens de openingsuren langs te komen? Contacteer ons voor een afspraak buiten de openingsuren.

Special care en samenwerking met Neo-Ma vzw

Onze modieuze en trendy collecties LINGERIE, STRAND- en BADMODE kunnen steeds aangepast worden aan de individule noden van elke klant. In de gespecialiseerde ateliers van bv het toonaangevende lingeriebedrijf, Van de Velde nv, en door onze naaisters wordt bekeken wat de beste aanpassingen zijn, zo ook voor het dragen van een borstprothese.

Door de samenwerking met Neo-Ma vzw, hebben we nog meer inzicht gekregen in de persoonlijke behoefte van elke vrouw. Neo-Ma vzw is een vereniging voor mensen met borstkanker en mensen die na borstkanker een borstreconstructie overwegen.

Door ervaringen te delen met leden van de vereniging, kunnen we nog meer tegemoet komen aan individuele behoeften en zoeken we steeds naar een mooi evenicht tussen pasvorm, snit, draagcomfort, kleur en persoonlijke stijl. Hierdoor kunnen onze klanten in hun vertrouwde lingeriezaak altijd terecht, ook na eventuele operaties. Zo moeten ze niet op zoek naar typische zorgwinkels waar persoonlijke lingeriestyling soms minder aan bod komt en de link naar zorg en ziekte meer op de voorgrond staat. U kan altijd een afspraak maken zodat u in alle rust kan genieten van een persoonlijke lingeriestyling sessie.

Merken: Marie Jo, L' Aventure, Prima Donna, Twist, Andres Sarda, Prima Donna Swim, Marie Jo Swim en andere.

Kom gerust even langs voor meer info!

Voor meer informatie over Neo-Ma vzw kan u de website bezoeken: www.neo-ma.be

 

Wilt u graag een afspraak? 

Bel: 0497 53 14 07 of mail: info@lingeriedameblanche.be

 

Service en special care

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x